ВИДЕО: Балотели пак прегърна скандала - показва средни пръсти на фенове и нарече швейцарската федерация "мафия"


ВИДЕО: Балотели пак прегърна скандала - показва средни пръсти на фенове и нарече швейцарската федерация "мафия"
Снимка: Getty Images

817 0

Нападателят на Сион Марио Балотели се отличи с нова скандална история в кариерата си. По време на мача от швейцарското първенство между неговия тим и Базел (0:0) италианецът няколко пъти показа среден пръст на феновете на съперника, заради което беше изгонен и наказан за 1 мач.

Но скандалджията не се усмири - на следващия ден той направи публикация в социалните мрежи, в която нарече Швейцарската футболна федерация "мафия".

"Швейцарска федерация, не знам за коя мафия работите, но, повярвайте ми, играчи като мен не се гордеят, че играят в лига, в която цари несправедливост, корупция и некомпетентност. Футболът е работа, към която всички, включително съдиите, трябва да се отнасят сериозно. Аз допуснах грешка и бях наказан за това. Допусна ли грешка федерацията? Да, и тя също трябва да плати за това, както и съдията", написа нападателят.

Има вероятност дисциплинарната комисия на федерацията да разгледа отделно изявлението на Балотели в социалните мрежи. Това може да донесе на 32-годишната бивша звезда по-дълга дисквалификация. А ето в какъв скандал се забърка за последно преди това Супер Марио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички