Венгер: Барселона има трима играчи, които правят обикновения живот - изкуство


Венгер: Барселона има трима играчи, които правят обикновения живот - изкуство

2402 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира мача срещу Барселона в Шампионска лига, в който неговият тим отстъпи с 1:3 и с общ резултат 1:5 отпадна в осминафиналите на турнира.

"Изиграхме добър мач срещу майсторски отбор. Доволен съм от играта, от нивото, което показахме, как се борихме. Разочарован съм само от резултата. Играхме срещу отбор с трите най-добри нападатели, които някога съм виждал. Те са способни да създадат момент от нищото. Това е невероятно. При резултат 1:1 Барса играеше нестабилно и несигурно, но ние не успяхме да вкараме", коментира французинът след мача.

"Трябва да гледаме на ситуацията мач за мач. Във футбола гледаш последната игра, анализираш добрите и лошите моменти. Последните шест години ние падаме от отбори, които печелят Шампионска лига. Единственото изключение е Монако през миналия сезон. В останалите случаи паднахме от Байерн и Барселона", допълва Венгер.

"Ние не използвахме създадените моменти. Качеството на игра и изобретателността на съперника е просто невероятно, особено в случая с Лионел Меси. За 90 минути той нито веднъж не сгреши при първо докосване. Можем само да се възхищаваме на това! Това е истинско изкуство! Барселона има трима играчи, които превръщат обикновения живот в изкуство. От това пострадах аз, но за останалия свят това е просто чудесно. Като цяло, беше прекрасна вечер за футбола. И най-важното е, че можем много да научим от днешния мач", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички