В Барселона показаха уважение: Арсенал може да заличи 2 гола пасив


В Барселона показаха уважение: Арсенал може да заличи 2 гола пасив
Снимка: Getty Images/Guliver

1664 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Щеген е категоричен, че отбор от класата на Арсенал е способен да заличи два гола пасив в среща от елиминациите на Шампионска лига.

Немският вратар беше с основна заслуга за чистата победа в първия мач с 2:0 на "Емиратс", но все пак показа сериозно уважение към възпитаниците на Арсен Венгер преди реванша на "Камп Ноу" в сряда вечер.

"Ще бъде много труден мач. Имаме добра преднина, но това не означава, че сме си подсигурили класиране напред. Искаме победа. Арсенал е способен да обърне от 0:2. Трябва да играем без страх", заяви германският страж на пресконференция днес.

"Не мисля за бъдещето. Единствено мисля за утре и за своето представяне. Не ме интересува, че ми казвате вратаря на бъдещето. Бъдещето може да е много далеч. Не ме интересува сега. Всеки път, щом има мач, искам да играя. Ситуацията е такава каквато е. Клаудио и Жорди също искат да играят повече", сподели вратарят, който е резерва на Клаудио Браво в Примера дивисион и често с неговото име е свързано с изходящ трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички