Валят жалби срещу Кристиано Роналдо: Ще бъде ли осъден на 99 удара с камшик в Иран?


Валят жалби срещу Кристиано Роналдо: Ще бъде ли осъден на 99 удара с камшик в Иран?
Снимка: Getty Images

3774 0

Кристиано Роналдо ще бъде осъден на 99 удара с камшик в Иран, според канала "Sharq Emroz". Срещата през септември с иранската художничка Фатима Хамами, която е 85 процента парализирана и която е явна фенка на португалеца, явно ще има последствия за 38-годишния нападател на Ал Насър.

Сериозни неприятности пред Роналдо

Роналдо посети Техеран, столицата на Иран, с отбора си през септември, за да се изправи срещу Персеполис в груповата фаза на Азиатската Шампионска лига. Докато беше в Техеран, португалският национал се срещна с Хамами. Тя искаше да подари на Роналдо картина, която тя направила специално за него. По време на тази среща Роналдо прегърна жената в знак на благодарност. А видео от срещата обиколи социалните мрежи.

Според "Sharq Emroz" голям брой ирански адвокати са подали жалба за тази прегръдка, тъй като според иранските закони докосването на жена е еквивалентно на изневяра. Твърди се дори, че иранското правосъдие е реагирало бързо и е осъдило Роналдо на 99 удара с камшик, които португалецът ще получи следващия път, когато пътува до Иран.

Ал Насър се състезава в Азиатската Шампионска лига, след като премина плейоф кръга. Поставени в група Е заедно с иранския Персеполис, катарския Ал-Духайл и таджикския Истиклол, те няма да трябва да се връщат в Иран в тази фаза на състезанието. Ако обаче се класира за осминафиналите или продължи напред в турнира, не може да се изключи възможността той отново да стъпи на иранска земя. А влиянието му в Ал Насър го направи по-голям от колоси в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички