Не е за вярване: Меси бе заменен и стадионът се опразни за нула време... преди края (ВИДЕО)


Не е за вярване: Меси бе заменен и стадионът се опразни за нула време... преди края (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13031 0

До момента седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси оправдава огромните очаквания в Маями към него. Той се отчете с две попадения и една асистенция в първите си две срещи за Интер Маями, без дори да е записал пълни 90 минути в някоя от срещите.

Интересът към клуба, а дори и към надпреварите, в които Интер участва, се повиши драстично след пристигането на бившия футболист на Барселона и ПСЖ. А с отличното му представяне той подхранва още повече манията по него.

Показателен момент бе моментът, в който той бе заменен в мача срещу Атланта Юнайтед, спечелен с 4:0. Реализирал две попадения през първото полувреме и дал асистенция през втората част, той напусна терена в 78-ата минута, заменен от Робинсън.

В социалните мрежи пък се появи видео, на което се вижда какъв е резултатът от това треньорско решение. В рамките на минути след смяната му стадионът започва да се опразва, въпреки че остава още до края на срещата.

Можете да видите кадрите чрез видеото по-долу в материала. Във въпросната среща срещу Атланта Юнайтед пък Лионел Меси стори нещо, каквото не бе правил от 8 години насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички