В отсъствието на Лионел Меси: Луис Суарес бе героят при обрат за Интер Маями (ВИДЕО)


В отсъствието на Лионел Меси: Луис Суарес бе героят при обрат за Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1213 0

Интер Маями победи с 3:1 при гостуването си на Ди Си Юнайтед от Мейджър Лийг Сокър.  С гол на Леонардо Кампаня и два на Луис Суарес "фламинготата" стигнаха до успеха, въпреки че бяха без контузения Лионел Меси.

Отборът на Дейвид Бекъм трябваше да прави обрат, след като Ди Си Юнайтед поведе чрез Джаред Страуд. С успеха си Интер Маями вече има 10 точки и е лидер в Източната конференция на МЛС. Ди Си Юнайтед е седми с актив от 5 точки.

Луис Суарес продължава да показва, че е правилният избор за Интер Маями

Четвърт час след началото Страуд бе изпуснат от защитата на Интер Маями и откри за 1:0. В средата на първата част обаче Кампаня се разписа и възстанови равенството.  След почивката гостите стигнаха до трите точки с два гола на Суарес, който се разписа в 72' и 85'. В края на двубоя Ди Си Юнайтед остана с човек по-малко, след като Педро Сантош си изпусна нервите и си изкара директен червен картон.

Звездата на Интер Маями Лионел Меси Меси пропусна мача поради контузия. По-рано от клуба съобщиха, че 36-годишният футболист е имал претоварени мускули на десния крак.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички