В Гърция се влюбиха по Десподов след класирането на ПАОК към елиминациите в Лига на конференциите


В Гърция се влюбиха по Десподов след класирането на ПАОК към елиминациите в Лига на конференциите
Снимка: Screenshot / Diema Sport

2784 0

Гръцките издание пощуряха след ключовата точка за ПАОК в четвъртък вечер. Двуглавия орел не загуби четвърти пореден двубой в Лига на конференциите и се приближи максимално до елиминациите в надпреварата. 

Отново важна роля имаше и лятното попълнение Кирил Десподов, който даде асистенция за изравнителното попадение още през първата част. Това е поредната среща за нападателя в Европа, която изиграва на много високо ниво. 

Футболистът получи много висока оценка от сайта paok24.com, което отчете израстването на играча в последно време. В южната ни съседка вярват, че вече Десподов е наясно с очакванията към него и започва да ги изпълнява. 

Коментарът в Гърция

"Десподов настъпи газта! Той дойде в ПАОК в края на трансферния прозорец и всички знаеха качествата му. След това българинът отдели време, за да разбере напълно изискванията за мачовете на Разван Луческу и вече е част от уравнението.

Има добър удар и и неслучайно докато е на терена поема почти всички статични. Сигурно, че ако продължава така, ще "хване" двуцифрен брой подавания за този сезон, с Българинът е една от важните опции в полузащитата за Разван Луческу", коментират от електронното издание.

 Вижте мощната прогноза на специалистите за ПАОК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички