ПАОК остава непобеден в Европа и лети към елиминациите с помощта на Десподов (ВИДЕО)


ПАОК остава непобеден в Европа и лети към елиминациите с помощта на Десподов (ВИДЕО)
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

1871 0

ПАОК не загуби четвърти пореден двубой в груповата фаза на Лига на конфeренциите, макар че прекъсна серията си от три победи в надпреварата. Двуглавия орел тази вечер не успя да надвие за втори път шотландския Абърдийн (2:2). 

Добрата новина е, че за пореден път Кирил Десподов свърши работата си, след като стартира от първата и остана на терена до 82-ата минута. Той асистира за изравнителното попадение на Тайсон в 23', след като Дук бе открил 9 минути по-рано. 

След почивката Самата влезе в 64-ата минута на мястото на Томас и след само 180 секунди оформи пълния обрат. За нещастие на препълнения стадион "Тумба" - МакГрат оформи крайното 2:2 в 70'.

Така Двуглавия орел си гарантира европейски двубои и през пролетта, но се завързва борбата за първата позиция. По същото време Айнтрахт спечели с 1:0 гостуването си на ХИК и вече изостава само 1 точка на водача ПАОК (10 т.). 

В следващия кръг именно солунчани гостуват във Франкфурт за ключовата среща между лидерите в група "G". В Солун ПАОК победи с 2:1 елитния си съперник. 

Следете всичко най-интересно от Лига на конференциите със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички