В Гърция: Десподов започва като титуляр за ПАОК в Лигата на конференциите и се очакват две неща от него


В Гърция: Десподов започва като титуляр за ПАОК в Лигата на конференциите и се очакват две неща от него
Снимка: Профил на ПАОК в Instagram

1843 0

Новият отбор на Кирил Десподов - ПАОК, влиза в битката за Лигата на конференциите, като се изправя срещу Хелзинки тази вечер във Финландия в груповата фаза на турнира. Мач, който може да се окаже много важен за развитието на групата в състезанието.

Разван Луческу каза на пресконференцията, че победата ще позволи на отбора му да повярва малко повече в квалификациите, но треньорът на ПАОК вероятно е искал да свали напрежението от своя отбор. Трите точки в днешния мач ще дадат много важна преднина срещу финландците и ще се окажат много ценни.

За да спечели обаче, ПАОК ще трябва да се справи с трудността на изкуствената трева на "Болт Арена" и да намери начини да стане по-ефективен в атаката си, нещо, което им липсваше в последните два мача.

Кирил Десподов се очаква да дебютира като титуляр

Именно тук се очаква да бъде важна ролята на българския национал Кирил Десподов. Според гръцките медии нападателят ще започне като титуляр в срещата.

"Заедно със сърбина (б.р. Андрия Живкович) ще започне и Кирил Десподов. Той ще дебютира като титуляр с фланелката на ПАОК и с перспективата да даде от самото начало това, което неговият треньор очаква от българина: по-голяма ефективност при отбелязването на удари и бързина в офанзивната функция", пише "Sport24.gr".

Философията на отбора няма да се промени, тъй като Луческу очаква играчите му да владеят топката, да бъдат внимателни и последователни в задълженията си в защита и да имат ясен ум и разумни решения в атака. А очакванията към Десподов в Гърция не са никак малки, като се очаква да помогне сериозно на отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички