В Гърция обнадеждени за представянето на "специалния футболист" Кирил Десподов в ПАОК


В Гърция обнадеждени за представянето на "специалния футболист" Кирил Десподов в ПАОК
Снимка: Screenshot / Diema Sport

3456 0

В Гърция обърнаха внимание на дебюта на Кирил Десподов за ПАОК, който можеше да се превърне в мечтан, ако ВАР не бе отменил гола му срещу Арис. Според "novasport.gr" българският национал, както и друго ново попълнение Суалио Мейте са вдъхнали надежда за бъдещето им представяне за гръцкия тим.

Специалният футболист - Кирил Десподов

"За Кирил Десподов не трябва много време, за да се разбере, че е специален футболист. Цялата презентация на клуба бе в тази посока. И увереността му на тревата също. Очевидно е, че там той усеща, че това е неговото естествено пространство. Най-познатата среда за него", пише изданието.

"Десподов за 36-те минути, в които игра, нямаше много време да направи резултатно действие. Нито последен удар, нито голов пас, не му дадоха фал или дузпа. Той обаче направи едно нещо, което показа футболната му мощ. Когато топката беше поставена за него в противниковата зона, с цялата защита на Арис подредена пред него, успя да прокара топката и да я в ъгъла на вратата на Хулиан Куеста. Голът беше отменен, защото Брандон Томас беше в засада. Но всеки, който усеща футбола, разбра какво е Десподов. Убиец!", се добавя още. Като се предвижда, че дори може да започне и титуляр в следващия двубой.

Десподов е в групата на ПАОК за гостуването на ХИК (Хелзинки) в I кръг на Лигата на конференциите, като дори бе съобщена с лика на българина. Интересното е, че миналата година той игра срещу финландския тим, но с Лудогорец в Лига Европа.

Още преди дебюта си Кирил Десподов изглеждаше нетърпелив да започне за ПАОК, като бързо определи клуб като свой дом.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички