Кирил Десподов дебютира с гръм и трясък, но отменен негов гол не помогна на ПАОК (ВИДЕО)


Кирил Десподов дебютира с гръм и трясък, но отменен негов гол не помогна на ПАОК (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

5408 0

ПАОК и Арис Солун не успяха да се победят, завършвайки 0:0 на стадион "Тумба" в дербито на 4-я кръг на Суперлигата на Гърция. Дебют за домакините направи капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов, който се появи като резерва в 65-ата минута и дори отбеляза, но неговото попадение бе отменено.

Двубоят стартира чудесно за домакините, а Константелиас и Андрия Живкович създаваха много проблеми на Арис. За гостите пък Лорен Морон имаше шанс да открие, но стреля неточно. В 35-ата минута "двуглавите" орли стигнаха до страхотен шанс, но Вилиам Трост-Еконг не съумя да вкара, след като Хулиан Куеста се намеси подобаващо.

В 65-ата минута в игра се появи Кирил Десподов. Именно той открадна шоуто, след като в 84-ата минута разпечата вратата на Куеста с премерен удар от точката за изпълнение на дузпа и "взриви" "Тумба" с гол. Впоследствие обаче попадението бе отменено заради засада. Добавеното време на срещата бе цели 11 минути, но в тях не се стигна до нищо по-интересно пред двете врати.

ПАОК продължава да е четвърти в гръцкия елит с актив от 7 пункта, а градският съперник Арис се намира на осмата позиция с 4 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички