В Белгия: "Теренът пламна", фенове нахлуха с димки и прекратиха мач (ВИДЕО)


В Белгия: "Теренът пламна", фенове нахлуха с димки и прекратиха мач (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1600 0

Мач от 17-ия кръг в белгийския елитен шампионат бе прекратен заради нахлуване на привържениците на терена. Това се случи по време на двубоя между Стандарт Лиеж и Шарлероа, а срещата бе прекратена 2 минути преди края на редовното време.

Тогава резултатът бе класически в полза на гостите от Шарлероа, след като Шамар Никълсън бе отбелязал две попадения (22' и 57'), а Щефан Кнежевич се бе отчел с едно. Това допълнително усложни ситуацията за Стандарт, което не се хареса на феновете.

Техният отбор е на 13-о място с 20 пункта - едва 4 повече от 17-ия, който ще участва в борба за оставане в елита. Шарлероа пък стана 4-ти с 29 точки - 4 от 3-ия Брюж и 8 от лидера Юнион Синт Гилис.

В последните минути феновете нахлуха на терена, използваха много димки, хвърлиха и бомбички. Главният съдия изпрати играчите в съблекалните, докато ситуацията бъде стабилизирана от полицията. Феновете на Стандарт обаче уцелиха вратаря си Арно Бодар с пиротехника и след това арбитърът прекрати сблъсъка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички