Красив гол във ФА Къп бе отпразнуван със... "смучене на пръст на крака" (ВИДЕО)


Красив гол във ФА Къп бе отпразнуван със... "смучене на пръст на крака" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3385 0

В ранните кръгове на ФА Къп Честърфийлд победи с 2:0 като гост Салфорд Сити и се класира напред. С голове за успеха се отличиха Лиъм Мандевил в 28-ата минута и Джеймс Келерман в 86-ата. Първото попадение обаче бе особено красиво.

Вратарят изрита напред топката от пряк свободен удар, тя бе свалена към Мандевил с едно докосване. Той бе на дъгата пред наказателното поле, настрои мерника си и приготви топката на удобния десен крак, след което завърши безупречно.

Куриозното обаче последва след това. Играчите на Честърфийлд отпразнуваха гола на Мандевил със... смучене на пръст на крака. Обяснението за този странен начин за изразяване на радостта обаче е съвсем просто.

Единият от собствениците на Салфорд Сити е легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс. Преди известно време пък той обиколи социалните мрежи и стана хит, след като се появи видео, на което Скоулс смучеше пръстите на краката на дъщеря си (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички