ВИДЕО: Синът на Диего Симеоне завърши обрата от 0:3 до 4:3 с магия в края


ВИДЕО: Синът на Диего Симеоне завърши обрата от 0:3 до 4:3 с магия в края
Снимка: Getty Images

5224 0

Синът на Диего Симеоне - Джовани, се превърна в герой за своя Верона в двубоя срещу Венеция в Серия А. Той вкара за 3:3 и за 3:4 при успеха на своя отбор с 4:3 като гост. Вторият гол на аржентинеца беше забележителен - от далечна дистанция и топката влезе, след като се удари в скобата. Можете да го видите във видеото по-долу.

Иначе Верона губеше с 0:3 на полувремето, но намери сили да се върне в мача и дори да вземе трите точки. Пиетро Чекарони откри за Венеция в 12', в 19' Домен Чернигой покачи на 2:0, а класическото 3:0 оформи Тома Анри в 28'. Именно той обаче даде началото на обрата за Верона, когато в 52-ата минута си отбеляза автогол.

В 62' реферът свири дузпа за гостите, а Пиетро Чекарони остави своя тим с човек по-малко заради игра с ръка. Дузпата бе превърната в гол от Джанлука Капрари. В 67' Симеоне направи резултата 3:3 със страхотен удар, а втория си гол синът на треньора на Атлетико (Мадрид) реализира в 85'.

Трябва да се отбележи, че двете попадения срещу Венеция наредиха Джовани Симеоне на трето място при голмайсторите в Серия А. Той има 11 попадения на сметката си - само 2 по-малко от лидерите Чиро Имобиле и Душан Влахович. Диего Симеоне предвиди успехите на своя син преди 4 години - ето какво каза тогава. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички