В Ал Насър са убедени: Кристиано Роналдо ще прекрати кариерата си при нас


В Ал Насър са убедени: Кристиано Роналдо ще прекрати кариерата си при нас
Снимка: Getty Images

3312 0

В новия клуб на Кристиано Роналдо - Ал Насър са убедени, че той ще прекрати кариерата си там, тъй като ще бъде на 40 години, когато договорът му изтече през 2025 г. Капитанът на португалския национален отбор се присъедини към клуба от Саудитска Арабия с огромен договор на стойност 175 милиона паунда на година след напускането му от Манчестър Юнайтед през ноември.

И според ESPN, служители на клуба смятат, че Ал Насър ще бъде последният му отбор. Източници на изданието твърдят, че клубът не е изключил възможността за удължаване на договора му, ако той иска да продължи да играе след 2025 г.

Роналдо дебютира за клуба при победата с 1:0 над Етифак в неделя, но според мениджъра Руди Гарсия отборът трябва да промени начина си на мислене с легендарния нападател на терена.  "Очевидно Кристиано иска топката и ние трябва да му я дадем, защото той е играчът, който може да направи разликата. Трябва да работим много върху позициите на всички", заяви Гарсия.

Роналдо бе с капитанската лента в първия си официален двубой за Ал Насър, но не успя да се отчете с попадение. В Саудитска Арабия смятат, че пристигането на португалеца ще окаже влияние на страната като цяло, а не само във футбола. Според ESPN Роналдо е пристигнал със списък на "най-добрите практики", след като в Юнайтед сериозно критикува базите на клуба и някои техни методи на работа. По-рано пък стана ясно, че Роналдо искал Мендеш да го уреди в един от точно два клуба, иначе край - ето кои са били те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички