Сега или през лятото: Ал Насър "позлатява" Лука Модрич


Сега или през лятото: Ал Насър "позлатява" Лука Модрич
Снимка: GettyImages

3588 0

Ръководството на Ал Насър видимо е решено на всяка цена да привлече в редиците си световната футболна суперзвезда - Лука Модрич, за който се появиха информации в последно време, че не би приел оферта от саудитите. 

Вестник Okaz обаче информира за предстояща офанзива към хърватина още през зимния трансферен прозорец, като при споразумение креативният играч ще има възможност да подпише за 2,5 години срещу 100 милиона евро.

По този начин заплатата на халфа ще е драстично по-ниска от тази на Кристиано Роналдо, но ще достигне 40 милиона евро, каквито трудно би получавал във всеки европейски клуб.

Ситуацията около Модрич никак не е лесна, тъй като тепърва ще се решава бъдещето му заради контракта с Реал Мадрид до предстоящото лято. Ал Насър възнамерява при скорошен провал да пробва и през лятото. 

Модрич се присъедини към Реал Мадрид през 2012 г. Той премина в отбора от Тотнъм и само през настоящата кампания за "белия балет" е изиграл 23 мача във всички турнири, в които се отчете с 5 гола и асистенции.

Вижте европейските варианти пред Лука Модрич!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички