Ювентус се справи с шведския ребус


Ювентус се справи с шведския ребус

1219 0

Ювентус спечели много важни 3 точки в Шампионската лига след победа с 2:0 като гост на Малмьо. Италианците са на второ място в група А с 9 т. и имат всички шансове да продължат напред. Същото не се отнася за шведския шампион.

В Малмьо Ювентус пропусна да поведе през първото полувреме. В 15-а минута грешка на защитата на домакините, които подадоха към Артуро Видал, той стреля мощно, но вратарят Олсен направи първото си страхотно спасяване в мача.

До края на първото полувреме Клаудио Маркизио отблизо опита да продължи едно центриране, но вратарят отново спаси. В 39-ата минута се случи дежа вю на ситуацията, като Олсен пак спря Маркизио.

Играещият в нетипично зелено тим на Ювентус имаше нова добра възможност в началото на второто полувреме, но за пореден път Олсен парира удар на "Ил Принчипино".

В 49-ата минута Ювентус най-накрая поведе. Фернандо Йоренте бе изведен страхотно от Маркизио, напредна, преодоля вратаря и пусна топката в опразнената врата. При паса обаче остана съмнение за засада.

В последните минути Малмьо се втурна в търсене на изравнителен гол, но Ювентус се възползва и организира мълниеносна контра в добавеното време, която завърши с гол на Карлос Тевес за 0:2.

За капак Йохансон от Малмьо бе изгонен в последните минути, след като домакините определено се изнервиха.

Класиране в група А:

1. Атлетико 12т.

2. Ювентус 9т.

3. Олимпиакос 6т.

4. Малмьо 3т.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички