Реал отхвърли още 90 скучни минути в най-слабата група


Реал отхвърли още 90 скучни минути в най-слабата група

1609 0

Без много да се напъва Реал (Мадрид) спечели петата си поредна победа в група B на Шампионската лига след 1:0 като гост на Базел. С 15 точки носителят на трофея е безепелационен лидер, следват Базел с 6т., Ливърпул и Лудогорец с по 4. Всичко около второто място ще се решава в последния кръг между швейцарците и Ливърпул.

На "Сейнт Якоб Парк" Карло Анчелоти заложи на всичките си звезди в атака, показвайки, че съвсем не е отписал мача. Всичко това работеше в полза на Лудогорец. Кристиано Роналдо отправи първия опасен удар в мача, но Вачлик спаси тупалката.

В 35-а минута Карим Бензема проби отляво, разходи се до аутлинията и необезпокояван пусна към непокрития Роналдо, който откри резултата и подгони Лионел Меси, който вчера стана еднолично голмайстор номер 1 в историята на турнира.

В 65-ата минута Базел за първи път стигна до вратата на Реал. Кейлор Навас обаче парира удар на младия Емболо. Реал не се притесни от това и в 72-ата минута Гарет Бейл тресна напречната греда с мощен удар отблизо. Малко по-късно нова бърза атака на Реал завърши с пас на Бейл към Роналдо, а ударът на португалеца облиза дясната греда на Базел и излезе в аут.

В последната минута Базел имаше шанс да изравни, но ударът на играч на домакините мина покрай дясната греда на Навас.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички