Уотфорд записа първа победа за 2016-а, Вила и Съндърланд с ремита


Уотфорд записа първа победа за 2016-а, Вила и Съндърланд с ремита
Снимка: Guliver/Getty Images

672 0

Уотфорд успя да победи Нюкасъл с 2:1 и така прекъсна суша от повече от един месец без успех в Премиър лийг. Одион Игало и Крей Катгарт отбелязаха двете попадения за "стършелите", а за гостите от североизточна Англия Джамал Ласълс намали в 71-ата, но възпитаниците на Стийв Макларън не успяха да върнат останалия гол пасив.

Дуото Трой Дийни-Одион Игало отново се прояви, след като последният откри за своите след груба грешка в отбраната на "свраките" и сам срещу Роб Елиът не пропусна да отбележи - 1:0.

В 58-ата минута отново защитата на Нюкасъл не бе подредена добре и Игало овладя пред малкото наказателно поле, свали към Катгарт и той с удар от шест-седем метра прониза за втори път Елиът.

В 71-ата минута Нюкасъл намали резултата на "Викъридж Роуд". Новото попълнение на "свраките" Джонджо Шелви центрира от корнер, Ласълс засече и оформи крайното - 2:1 за Уотфорд.

В останалите две срещи от 17:00 часа, Съндърланд направи 1:1 с Борнемут, а Уест Бромич и Астън Вила също не се победиха, завършвайки 0:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички