УЕФА реши: Суперкупата на Европа с фенове


УЕФА реши: Суперкупата на Европа с фенове
Снимка: Gulliver/Getty Images

2180 0

Според „Скай Спортс Италия“ УЕФА е решила да даде възможност на феновете да бъдат на стадиона на мача за Суперкупата на Европа. Двубоят ще се проведе в Будапеща на 24-ти септември.

Мачът за Суперкупата на УЕФА ще се играе на стадион „Ференц Пушкаш“ и според италианската медия 30 процента от местата на трибуните ще бъдат отворени за посетители. Очаква се ръководният орган на европейския футбол да оповести решението за отварянето на стадиона в следващите няколко дни. Всички двубои от европейските клубни турнири след подновяването на турнирите преди около месец се играят пред празни трибуни.

Двубоят за Суперкупата на Европа ще противопостави победителя от настоящите издания на Шампионска лига и Лига Европа. В петък Интер и Севиля ще излъчат победителя във втория по сила европейски клубен турнир. Тази и утре вечер са полуфиналите от Шампионската лига, а в неделя един измежду Пари Сен Жермен, РБ Лайпциг, Байерн Мюнхен и Олимпик Лион ще бъде обявен за клубен шампион на Европа. А ето кой отбор е с най-много финали в евротурнирите през 21-ви век.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички