Трилър със 7 гола в Саудитска Арабия! Магичен Бензема бе засенчен от хеттрик на Митрович (ВИДЕО)


Трилър със 7 гола в Саудитска Арабия! Магичен Бензема бе засенчен от хеттрик на Митрович (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4877 0

Отборите на Ал-Итихад и Ал-Хилал направиха изключителен мач от петия кръг на Саудитската професионална лига. Ал-Хилал победи "тигрите" като гост с 4:3 след изключително представяне на Александър Митрович, който се отчете с хеттрик, а от другата страна - Карим Бензема, вкара гол, който ще се помни дълго време.

Двубоят стартира фантастично. Още в 16-ата минута Ромариньо даде аванс на Ал-Итихад с хубав удар по земя. Само 4 минути по-късно обаче Митрович вкара първия си гол в мача, засичайки топката с воле по чудесен начин след центриране за 1:1.

Последваха силни минути за домакините и те си върнаха преднината в 38'. "Тигрите" осъществиха чудесно нападение, което бе завършено подобаващо с петичка от Карим Бензема за 2:1.

ВИЖТЕ СТИЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАРИМ БЕНЗЕМА ТУК (ВИДЕО)

Ал-Итихад увеличи интензитета и се добра до трети гол преди почивката. Абдеразак Хамдала бе на правилното място и добави топката във вратата на Ал-Хилал за 3:1.

Ал-Хилал излезе преобразен за втората част, а шоуто на Митрович продължи. В 60' негов изстрел с глава бе отразен, но при добавката сърбинът не сбърка и направи резултата 3:2. Отново Митрович бе човекът, който изравни в 65', след като бе точен от дузпа.

Ал-Хилал се добра до пълния обрат в 71'. Салем Ал Давсари се възползва от чудесна атака на своя тим и бе на правилното място, за да се разпише с глава за 4:3 за гостите.

Ал-Хилал вече заема първата позиция с 13 пункта след 5 изиграни мача. Ал-Итихад пък е плътно зад своя противник на втората позиция с точка по-малко в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички