Трансферът на Коутиньо в Барселона пропаднал заради... Меси?


Трансферът на Коутиньо в Барселона пропаднал заради... Меси?
Снимка: Getty Images/Guliver

1412 0

В продължение на целия трансферен прозорец Барселона опитваше да привлече звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо. Желанието на каталунците дори нарастна в началото на този месец, когато официално Неймар премина в ПСЖ.

По време на преговорите между мърсисайдци и Барса се заговори, че има вероятност испанският гранд да плати определена сума пари и към сделката да бъде прибавен Иван Ракитич или Сержи Роберто. 

Точно това е причината и сделката да пропадне. Don Balon и Liverpool Echo твърдят, че суперзвездата на Барселона Лионел Меси е обявил пред ръководството, че не иска един от двамата да напуска "Камп Ноу", като именно това е сложило край на преговорите между двата отбора. Според изданията обаче Ла Пулга е щял да бъде на различно мнение, ако ръководството на клуба му е било включило в сделката за Коутиньо Арда Туран, Андре Гомес или Пако Алкасер.

Аржентинският магьосник е разочарован до голяма степен от напускането на Ней, както и от факта, че в следващия месец няма да може да разчита и на другия си партньор в атака Луис Суарес, който е аут заради травма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички