Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

3080 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Mundo Deportivo": Трансферът на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона е почти невъзможен, твърди изданието. Сделката няма как да се случи през това лято, след като три оферти на каталунците бяха отказани по-рано през лятото.

"Cadena Ser Valencia": Валенсия е близко до привличането на Андрес Перейра от Манчестър Юнайтед. През миналия сезон той бе под наем в Гранада, като сега най-вероятно ще играе още един сезон под наем в Ла Лига.

"L`Equipe": Халфът на Ница Жан-Мишел Сери е готов да подпише 4-годишен договор с Барселона. Очаква се каталунците да платят 40 милиона евро.

"Westdeutsche Allgemeine Zeitung": Байерн Мюнхен планира оферта за Юлиан Дракслер от ПСЖ. Френският гигант обяви, че халфът се продава. Интерес към него има още от Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал.

"Daily Mirror": Нападателят на Арсенал Чуба Акпом е желан то два тима. Лийдс и Селтик са сред желаещите да вземат ненужния играч на "Емирейтс".

"Daily Star": Арсенал ще предложи нов договор на Алекс Окслейд-Чембърлейн. Той ще бъде за 4 години и играчът ще получава 125 000 паунда на седмица. Интерес към него има от Челси, които са готови да платят 40 милиона на "топчиите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички