Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: 3. Шкодран Мустафи, Арсенал

2759 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"The Sun": Реал Мадрид планира оферта в размер на 46 милиона паунда за вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа. Испанският гранд има за цел да привлече Де Хеа вече трето лято, но без успех. Зинедин Зидан е предпочел да привлече класен, доказал се вратар пред това да търси звездно попълнение за предните позиции на своя тим.

"The Sun": След като УБА отхвърли офертата на Манчестър Сити от 18 милиона паунда за Джони Еванс, "The Sun" твърди, че от Уест Бром са поискали 35 милиона за бившия играч на Манчестър Юнайтед.

"Daily Record": Кристъл Палас има интерес да привлече младата звезда на РБ Лайпциг Оливър Бърк. Изданието припомня, че немският тим е взел шотландеца за 13 милиона паунда, но е малко вероятно да се разделят с основен свой играч.

"GianlucaDiMarzio.com": Италианският гранд Интер все още има време да направи класен трансфер през лятото и поради тази причина от ръководството са се свързали с агента на Шкодран Мустафи. Централният бранител на Арсенал е искан в Милано за един сезон под наем. Това се случва, след като по-рано този месец Манчестър Сити отказа да даде на Интер Елакюуим Мангала.

"The Sun": Челси може да приеме оферта за Диего Коща, която да е на много по-ниска стойност от исканата сума. В Лондон таранът е оценяван на 50 милиона паунда, докато Атлетико Мадрид ще плати не повече от 30 милиона.

"The Times": ПСЖ иска 32 милиона паунда за Юлиан Дракслер, а офертата на Арсенал за играча е подготвена. Немският национал пристигна в Париж преди едва 7 месеца за 35,5 милиона паунда, а интерес към него има от Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд и Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички