Ненужният Драклсер поема към Висшата лига?


Ненужният Драклсер поема към Висшата лига?

5288 0

Юлиян Дракслер беше привлечен в ПСЖ през зимния трансферен прозорец и пасна отлично на отбора, отбелязвайки 10 гола. Към тях той добави 3 асистенции, като се очакваше да се превърне в един от най-важните футболисти на клуба. Трансферът на Неймар в отбора и регулациите на УЕФА за финансов феърплей по всяка вероятност ще накарат ръководството да продаде световния шампион, след като Драклсер е бил информиран, че може да си търси нов отбор.

Така той може да се озове в английската Висша лига, след като Арсенал и Ливърпул имат сериозен интерес към него. "Артилеристите" дори са изпратили оферта на стойност 35 милиона евро за бившия играч на Шалке 04 и Волфсбург.

Това обаче не са единствените два клуба, които се интересуват от него. Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд следят ситуацията около Дракслер, а същото важи и за Барселона, която обаче не иска да води никакви разговори с ПСЖ в момента, именно заради ситауцията около Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички