Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2583 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Daily Telegraph": Защитникът на Саутхямптън Върджил ван Дайк е забелязан в Лондон, като според изданието холандецът е на крачка от трансфер в Челси. Холандецът е трансферна цел на Антонио Конте, но самият футболист призна, че иска да играе в Ливърпул.

"Daily Mail": Испанското радио "Onda Cero" твърди, че Атлетико Мадрид готви оферта за нападателя на Челси Диего Коща. "Дюшекчиите" са готови да плащат 150 000 паунда на седмица, въпреки че няма да могат да използват услугите на нападателя до януари 2018 година. Роденият в Бразилия футболист обаче е силно желан от Милан, а грандът от Мадрид ще направи всичко, за да го има.

"Daily Telegraph": Ръководството на Уест Бромич Албиън е отказало оферта в размер на 18 милиона паунда за бившия футболист на Манчестър Юнайтед Джони Евънс. Интересното е, че тимът, който я изпраща е Манчестър Сити.

"Mundo Deportivo": Филипе Коутиньо е готов на всичко, за да играе в Барселона през новия сезон. Ливърпул отказва да продаде играча, който е готов да жертва участието си на Световното първенство в Русия догодина, само и само да се озове на "Камп Ноу".

"France Football": Марсилия иска да привлече защитника на Арсенал Матийо Дебюши. Френският бранител така и не успя да се наложи в тима на Арсен Венгер след пристигането си на "Емирейтс".

"ESPN": Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да изчака до януари месец, за да вземе още един нов играч. В началото на лятото той обяви, че клубът ще направи четири входящи трансфера, като до момента това направиха Ромелу Лукаку, Виктор Линдельоф и Неманя Матич. Португалецът силно желае и Иван Перишич, но за момента не може да убеди Интер да го продаде.

"The Sun": Суонзи подготвя оферта от 13 милиона паунда, за да си върне Вилфред Бони. "Лебедите" прибраха 45 милиона паунда от продажбата на Гилфи Сигурдсон в Евертън и смятат да вложат част от парите за привличането на нападателя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички