Генералният мениджър на Барселона: Все по-близко сме до Коутиньо и Дембеле


Генералният мениджър на Барселона: Все по-близко сме до Коутиньо и Дембеле
Снимка: Gulliver/GettyImages

1634 0

Генералният мениджър на Барселона Пеп Сегура разкри, че клубът е много близо до привличането на Филипе Коутиньо от Ливърпул и Усман Дембеле от Борусия Дортмунд. След рекордната продажба на Неймар в Пари Сен Жермен, Барселона се нуждае спешно от нови попълнения, като Коутиньо и Дембеле са основните трансферни цели на Ерненство Валверде. Въпреки нежеланието на техните клубове да се разделят с тях, според Сегура това в крайна сметка ще се случи.

„Наясно сме, че трябва да подсилим състава си и в следващите дни ще продължим работата си по този въпрос. „Все по-близо сме до привличането и на Коутиньо, и на Дембеле. Продължаваме да водим преговори, но докато всичко не е финализирано, не мога да кажа нищо повече. Надяваме се, че все пак те ще облекат екипа на Барса, заяви генералният мениджър на каталунците пред испанските медии след вчерашната загуба от Реал Мадрид за Суперкупата на Испания.

До момента и Ливърпул, и Борусия отхвърлиха офертите на Барса за техните футболисти, като и двете възлизаха на близо 100 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички