Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

2204 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Mirror": Челси обмисля да отмъкне трансферната цел на Манчестър Юнайтед Иван Перишич. Хърватският футболист на Интер бе следен цяло лято от "червените дяволи", но в крайна сметка може да се озове в Лондон.

"Mirror": Лестър продължава да иска 50 милиона паунда за звездата си Рияд Марез. По-рано тази седмица Рома обяви последна оферта от 31 милиона паунда, която очаквано бе отхвърлена.

"AS": Крилото на ПСЖ Хесе Родригес е готов да откаже офертата на Фиорентина и да заиграе във Висшата лига, където интерес към него има от Стоук Сити. Той ще бъде даден за един сезон под наем.

"De Telegraaf": Челси и Реал Мадрид се включиха в надпреварата за защитника на Аякс Давинсон Санчес. Интерес към него има и от Тотнъм, като "шпорите" все още са в очакване на първия си трансфер за лятото.

"Mirror": Челси подготвя оферта за бранителя на Саутхямптън Върджил ван Дайк. По-рано лятото холандецът обяви, че иска да премине в Ливърпул, заради което бе изваден от първия тим на "Светците".

"The Sun": Новакът във Висшата лига Нюкасъл иска да вземе нежелания в Арсенал Джак Уилшър. Халфът бе оставен извън състава за първия мач от сезона, който "топчиите" спечелиха с 4:3 след обрат над Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички