Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Gulliver

3964 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"L`Equipe": Манчестър Сити готви оферта, с която да превърне Бенжамен Менди в най-скъпия защитник и да го купи от Монако. По-рано тази седмица "гражданите" пратиха оферта в размер на 45 милиона паунда, която монегаските отхвърлиха, като пожелаха повече пари.

"Gianluca Dimarzio": Италианският шампион Ювентус иска да подсили халфовата си линия с привличането на Емре Джан от Ливърпул. Немският национал има само още една година от договора си с мърсисайдци и "старата госпожа" се надява с оферта от 25 милиона евро да спечели английския тим. Това обаче е малко вероятно, след като мениджърът на тима Юрген Клоп обяви, чше никой от основните играчи няма да напуска "Анфийлд".

"Evening Standard": Тотнъм има интерес към звездата на Лестър Рияд Марез. "Шпорите" искат допълнителна мощ в атаката си, като виждат в крилото на лисиците страхотно попълнение. Исканата сума за Марез обаче, в размер на 50 милиона паунда, е прекалено голяма за шефовете на лондонския отбор.

"Kicker": Немският Волфсбург продължава да настоява за привличането на Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед. Вчера се появи новина, че тимът от Бундеслигата иска да вземе под наем френския национал, но днес стана ясно, че "вълците" възнамеряват да вземат нападателя за постоянно.

"Don Balon": Диего Коста може да играе под наем в Милан до зимния трансферен прозорец, когато спокойно ще може да премине в Атлетико Мадрид. "Росонерите" също имат желание да вземат играча, който ще им бъде от голяма полза в първия дял на шампионата в Серия А.

"Guardian": Манчестър Юнайтед по всяка вероятност ще пребори конкуренцията на Милан за крилото на Байерн Мюнхен Ренато Санчес. Медиите в Англия пишеха още миналото лято, че Моуриньо иска Санчес в Юнайтед, но тогава той избра офертата на баварците. Ако не успее да привлече Ерик Дайър от Тотнъм, то Специалния ще даде всичко, за да вземе Ренато на "Олд Трафорд".

"Independent": Атлетико Мадрид изпрати оферта за Диего Коща в размер на 25 милиона паунда. От Челси обявиха, че роденият в Бразилия футболист няма да напусне Лондон за сума по-малка от 44 милиона паунда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички