Президентът на Барселона разкри единствената причина, която ще спре трансферът на Неймар в ПСЖ


Президентът на Барселона разкри единствената причина, която ще спре трансферът на Неймар в ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

2555 0

Президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу разкри, че има една причина, която ще спре евентуален изходящ трансфер на звездата на тима Неймар. В последните дни силно се спекулира, че бразилецът ще премине в ПСЖ.

Френските медии дори определиха трансфера за сигурен на 95%, а други разкриха, че голмайсторът е споделил пред приятели, че иска да премине в тима от Париж. Според изданията ПСЖ са готови да платят 222 милиона евро, колкото е откупната клауза на Ней в договора му, само ако футболистът е готов да преговаря с парижани.

Бартомеу обаче разкри днес, че има една причина, която ще провали един от най-големите трансфери в история на футбола и това са правилата на ФИФА за финансов феърплей.

"Тази клауза съществува, но тя не може да бъде активирана по простата причина, че ще последват сериозни санкции от ФИФА свързани с правилата за финансов феърплей", сподели президентът на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички