Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2805 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Le Parisien": Спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике е пристигнал в Лондон, за да преговаря с агента на Алексис Санчес за привличането му в Париж. Френският гранд е готов да плати 222 милиона евро за Неймар от Барселона, но са готови да извадят още 40 милиона паунда за звездата на Арсенал.

"La Stampa": Отборът на Милан е готов да плати на Торино 50 милиона евро, за да вземе Андреа Белоти, като в сделката ще бъдат включени още играчите Мбайе Нианг, Габриел Палета и Мануел Локатели, които да играят за "биковете" през следващия сезон. 

"Kicker": Представители на немския Волфсбург са се свързали с Манчестър Юнайтед, тъй като имат желание да привлекат нападателя Антони Марсиал. Френският национал е свързван с изходящ трансфер на "Олд Трафорд", след като рядко получава игрово време. 

"The Telegraph": Евертън продължава да опитва да привлече Оливие Жиру от Арсенал. "Карамелите" искат да имат една от най-силните атакуващи двойки в лицето на френския национал и Уейн Рууни, който се завърна в тима през това лято.

"Daily Star": Арсенал обяви сумата, която ще иска за Джак Уилшът и тя е 20 милиона паунда. На Острова интерес към халфа има от Уест Хям, а освен това той е желан и в Италия.

"The Times": Челси и Манчестър Юнайтед ще влезнат в трансферна битка за играча на Евертън Рос Баркли. Интерес към атакуващия футболист има и от Тотнъм, като сумата, която искат от тима от Ливърпул е 50 милиона паунда.

"The Sun": Халфът на Арсенал Махамед Елнени е отказал да премине в Лестър. "Лисиците" са предложили на "топчиите" 10 милиона паунда, но играчът иска да остане на "Емирейтс".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички