Челси и Реал Мадрид обявиха трансфера на Мората


Челси и Реал Мадрид обявиха трансфера на Мората
Снимка: Guliver/GettyImages

2373 0

Реал Мадрид и Челси обявиха трансфера на Алваро Мората. По-рано днес испанското издание Marca съобщи, че испанецът ще играе в английския шампион и трансферът му е въпрос на часове. 

"Челси и Реал Мадрид се разбраха за трансфера на футболиста Алваро Мората, на когото остава да премине медицински прегледи. Клубът благодари на играча за всички години на отдаденост и професионализъм, както и за цялостното му поведение, докато бе част от първия отбор", пише на сайта на европейския клубен шампион.

От Челси пък правят важно уточнение, че освен медицинските прегледи, играчът трябва да се договори и за личните си условия. Флорентино Перес настояваше клубът да получи 90 милиона евро за своя юноша, но сделката ще бъде финализирана за 80 милиона евро плюс бонуси, които Реал ще получи при добро представяне на Мората на "Стамфорд Бридж". Самият играч беше разочарован, че трансферът му в Манчестър Юнайтед е пропаднал, тъй като иска да е титулярен нападател. Сега обаче той ще получи шанса си за това, но и по всяка вероятност повече никога няма да носи екипа на родния си клуб.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички