Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

3388 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Sport": Неймар е бил посъветван от хора в обкръжението си да напусне Барселона, за да излезе от сянката на суперзвездата Лионел Меси. Бразилецът има договор до 2021 година с откупна кауза 200 милиона евро.

"Sky Sports": Челси иска да вземе Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия Дортмунд, след като загуби битката за подписа на Ромелу Лукаку с Манчестър Юнайтед. 

"Daily Express": Арсенал подготвя оферта от 45 милиона паунда за защитника на Саутхямптън Върджил ван Дайк.

"Don Balon": ПСЖ изпраща оферта до офиса на Реал Мадрид в размер на 150 милиона евро за нападателя Марко Асенсио. Френският гранд все още опитва да вземе Килиан Мбапе от Монако, а Асенсио е резервен план за отбора на Унай Емери.

"Gazzetta dello Sport": Милан готви още един огромен трансфер, след като клубът е много близко до подписа на Алваро Мората от Реал Мадрид. 

"The Sun Reports": Защитникът на Саутхямптън Върджил ван Дайк ще продължи кариерата си единствено в Ливърпул, ако се стигне до продажба. Това е обявил самият играч пред ръководството на "светците".

"The Sun": Арсенал подготвя оферта, с която да задържи Алексис Санчес на "Емирейтс". Според изданието "топчиите" ще предложат нов договор на звездата си, според който той ще получава по 275 000 паунда на седмица.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички