Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

3513 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"TalkSport": Английският Евертън още смята, че може да привлече Уейн Рууни от Манчестър Юнайтед. Мясото на нападателя на "Олд Трафорд" не е никак сигурно, като не веднъж и два пъти бе свързван и с трансфер в САЩ или Китай.

"Daily Mirror": Отборът на Барселона е много близко до това да привлече Леонардо Бонучи от Ювентус. В битка за подписа на централния бранител е и английският шампион Челси, но самият играч би напуснал Торино само, за да играе на "Камп Ноу".

"L`Equipe": Ръководството на Олимпик Марсилия не смята, че ще успее да се пребори за подписа на Оливие Жиру през това лято. Френският национал е силно желан от тима от Лига 1, но от Марсилия ще насочат вниманието си към друг нападател.

"TuttoSport", "The Sun": Италианският гранд Интер има готова оферта в размер на 49 милиона евро за звездата на ПСЖ Анхел ди Мария. 

"The Times": Халфът на РБ Лайбциг Наби Кейта е готов да обсъжда бъдещето си с ръководствот на тима, след като голям интерес към него има от Ливърпул. Юрген Клоп е готов да счупи за втори път това лято трансферния рекорд на клуба, тъй като немският тим иска 80 милиона евро за полузащитника. Тимът от "Анфийлд" пък е готов да ги плати и да дава седмична заплата на футболиста в размер на 130 000 паунда.

"ESPN": Английския Уест Хям има намерението да върне мексиканския нападател Хавиер Ернандес на Острова. Към момента бившият играч на Манчестър Юнайтед има договор с Байер Леверкузен, който е до следващото лято, но самият Ернандес има желание да играе във Висшата лига отново. Интерес към него има и от тимове от Лига 1.

"The Mirror": Ръководството на Ливърпул ще иска 100 милиона евро за бразилския халф Филипе Коутиньо, към който има интерес от ПСЖ. Желание да привлече Коутиньо има и Барселона, но английският тим е поискал толкова голяма сума, защото няма никакво намерение да се разделя със своя плеймейкър.

"Don Balon": Английският шампион Челси ще отправи шокираща оферта за звездата на Тотнъм Деле Али. Според изданието Антонио Конте е голям фен на английския национал и е готов да плати 100 милиона евро, за да има услугите му за новата кампания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички