Играл в Левски се опитва да се уреди в ЦСКА


Играл в Левски се опитва да се уреди в ЦСКА
Снимка: Levski.bg

1373 0

Нападателят Венцислав Христов прави всичко възможно да осъществи детската си мечта да играе в ЦСКА, пише "Меридиан мач".

В момента той е свободен агент, а в събота вечерта бе забелязан на базата в Панчарево, където изгледа в компанията на “червените“ феновете победата над Етър с 2:0 в предпоследната контрола.

Интересно е, че само преди година Христов бе футболист на Левски, като дори води атаката на "сините“ в мачовете с Марибор в Лига Европа. След това обаче той влезе в конфликт с треньора Люпко Петрович и бе изгонен от "Герена“.

Христов е свободен агент, след като договорът му с Нефтохимик изтече, а и той не може да се разбере с Ботев (Пд), където го искат за водач на атаката.

Няма да е изненадващо бившият национал да облече червената фланелка в дните до началото на първенството. Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев има нужда от жокер, а и директно заяви, че предпочита при възможност да привлече български футболист.

На върха на атаката на "червените“ без конкуренция е Фернандо Каранга, а неговите евентуални заместници са Кевин Кубемба и Милчо Ангелов. Резервите обаче нямат същото ниво и при евентуална контузия на Каранга, ЦСКА ще има сериозни проблеми в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички