Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

4237 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"La Gazzetta dello Sport": Трансферът на Иван Перишич от Интер в Манчестър Юнайтед може да се провали, тъй като при евентуална продажва, "нерадзурите" ще бъдят наказани от УЕФА заради правилото за финансов феърплей.

"Mail Online": Арсенал се отказва от опитите да привлече Килиан Мбапе от Монако. "Топчиите" ще насочат усилията си към Александре Лаказет и Тома Лемар.

"Nanfang Daily": Гуанджоу Евъргранде няма да продаде Паулиньо на Барселона. "До сега не сме получили никаква оферта от Барселона. Тази новина е фалшива", заявяват от китайкия клуб.

"Daily Star": Антонио Конте е недоволен от факта, че в Челси искат да привлекат Ромелу Лукаку. Цената на белгиеца е почти еднаква с тази на голмайстора на Торино Андреа Белоти, но шефовете на лондонския тим са предпочели да преговарят с голмайстора на Евертън.

"The Mirror": Английският Тотнъм иска 50 милиона паунда, за да продаде Кайл Уокър на Манчестър Сити.

"Express": Алваро Мората е разкрил пред свой приятел, че се е договорил с Манчестър Юнайтед и скоро ще премине на "Олд Трафорд".

"The Mirror": Ливърпул с готова оферта от 70 милиона паунда за Наби Кейта от РБ Лайпциг.

"101 Great Goals": Интер ще плати 60 милиона евро на Рома за правата на Раджа Наинголан и ще откаже Манчестър Юнайтед от преследването на белгийския халф.

"OK Diario": Реал Мадрид все още има желанието да привлече Еден Азар, въпреки че от Челси обявиха, че футболистът не се продава.

"Тhe Sun": Месут Йозил ще остане в Арсенал, след като стана ясно, че е заявил пред ръководството искането си, отделените му места в ложите да бъдат запазени и за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички