Лионел Меси едва избегна сблъсък след преминаване на червено, но той ли бе виновен? (ВИДЕО)


Лионел Меси едва избегна сблъсък след преминаване на червено, но той ли бе виновен? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3294 0

Лионел Меси едва не катастрофира, докато шофира във Форт Лодърдейл, Флорида в петък, но вината не изглежда да е негова.  36-годишният Меси имаше полицейски ескорт отпред и отзад с включена сирена, така че вероятно има разрешително за преминаване на червено.

На крачка от инцидент

Приближаващият шофьор обаче по всичко изглежда, че не е забелязал полицейските коли, тъй като по никакъв начин не им дава предимство. За щастие няма пострадали, тъй като и Меси, и другият шофьор успяват да намалят, преди да се случи инцидент.

TyC Sports излъчи видеото, показващо как Меси напуска тренировъчните съоръжения на Интер Маями на борда на луксозен бял SUV. Бившата звезда на Барселона и Пари Сен Жермен продължава да се адаптира към живота си в Флорида. А този случай със сигурност ще му даде някой и друг урок за движението по пътищата.

Всичко, свързано с Меси е новина в Маями

Меси вероятно няма да се сблъска с никакви правни проблеми заради преминаването на червено, като се има предвид, че е бил придружен от полицаи.

Онези, които преминават на червено във Флорида, могат да получат глоба  до 125 долара и отнемане на три точки от шофьорската си книжка. Меси ще бъде представен като играч на Интер Маями в неделя на стадион DRV PNK във Форт Лодърдейл. А, откакто е пристигнал в Маями не излиза от новинарския поток там, като най-голямо внимание привлече пазаруването му в американски магазин без никаква охрана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички