Тотнъм - Челси по ТВ: Къде да гледаме полуфинала за Купата на Лигата?


Тотнъм - Челси по ТВ: Къде да гледаме полуфинала за Купата на Лигата?
Снимка: Getty Images

1367 0

Тази вечер от 21,45 часа Тотнъм посреща Челси в полуфинален мач реванш за Купата на Лигата. В първия мач между двата тима "сините" надвиха с 2:0. За мнозина изходът от този двубой вече е предрешен, тъй като Тотнъм на Антонио Конте все още не е способен на това да вкара 3 безответни гола на тим като Челси.

Въпреки това, има няколко фактора, които са в полза на "шпорите". Такъв например е обезкървяването на съперника по фланговете на отбраната. Освен това тимът на Томас Тухел може да подцени съперника, смятайки, че си е свършил работата още в първия двубой. Освен това домакините тази вечер имат по-малко кадрови проблеми от съперника.

Антонио Конте не може да разчита на острието си Хюн Мин Сон, на Серхио Ромеро и Ерик Дайър. Колегата му Томас Тухел пък е без Чалоба, Менди, Чилуел и Джеймс. Двубоят между Тотнъм и Челси ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички