Започва ли Антонио Конте да мисли за раздяла с Тотнъм?


Започва ли Антонио Конте да мисли за раздяла с Тотнъм?
Снимка: Getty Images

1278 0

В утрешната неделя Тотнъм ще приеме отбора на Моркамб у дома си в мач от 1/32-финалите за ФА Къп. Говорейки пред журналисти преди срещата, старши треньорът Антонио Конте намекна, че може и да не се задържи дълго в Северен Лондон, отговаряйки на въпрос защо е подписал само за година и половина с "шпорите", заменяйки Нуно Ешпирито Санто на поста:

"Подписах за този и за следващия сезон. Решихме го заедно, като клуб. Мисля, че не се нуждая от дългосрочен контракт, за да съм убеден, че трябва да работя тук. Клубът сам трябва да оцени работата ми и да ми предложи удължаване, но само ако аз самият покажа, че го заслужавам", каза италианецът и добави:

"Не съм треньор, който иска да се обвързва за дълги години. Също така, не би било справедливо, защото знам, че съм добър мениджър, който взима голяма заплата".

"Отворен съм към идеята да подобря ситуацията в Тотнъм. Щастлив съм да работя с тази група от играчи, но в същото време клубът трябва да е съгласен с моята визия, трябва да знае мнението ми за състоянието на тима и особено каква е моята амбиция", не скри Антонио Конте.

ТУК можете да си припомните откровеното му интервю след тежката загуба от Челси в първия 1/2-финал за Купата на Лигата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички