Хаким Зиеш и ПСЖ не се разбраха, отива на прегледи в турски гранд


Хаким Зиеш и ПСЖ не се разбраха, отива на прегледи в турски гранд
Снимка: Getty Images

2297 0

Една от позабравените звезди на Челси - Хаким Зиеш, продължава да си търси нов отбор, след като не е успял да се разбере с ПСЖ за трансфер на "Парк Де Пренс".

Нов клуб след дълга сага

30-годишното крило е напът да се присъедини към турския шампион Галатасарай. Журналистът Джейкъб Стърлинг твърди, че 30-годишният мароканец вече лети за Турция, за да премине медицински прегледи. Челси ще бъде компенсиран с трансферна сума за услугите му, тъй като той има договор със "сините" до 2025 година.

Припомняме, че през 2022-а Зиеш бе много близо до трансфер в ПСЖ, но в последните часове на трансферния прозорец не е била изпратена нужната документация и сделката е пропаднала. През настоящото лято мароканецът бе много близо до трансфер в Ал Насър от Саудитска Арабия, но отново той не се осъществи. Редица информации съобщават, че парижани пак са проявили интерес към футболиста, но този път двете страни не са успели да се разберат.

От другата страна, Галатасарай е напът да добави Зиеш към новите си попълнения като Мауро Икарди, Керем Демирбай и Анхелиньо, които бяха привлечени това лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Михайло Мудрик разказа за преживения кошмар срещу Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички