"Той просто иска да е едно от момчетата в отбора" - в Интер Маями възхитени от адаптацията на Лионел Меси


"Той просто иска да е едно от момчетата в отбора" - в Интер Маями възхитени от адаптацията на Лионел Меси
Снимка: GettyImages

1819 0

Вратарят на американския национален отбор по футбол Дрейк Календър сподели, че Лионел Меси "просто иска да бъде едно от момчетата" в Интер Маями и е "много смирен" в съблекалнята. 

Стражът приветства аржентинския капитан, спечелил Световната купа, като "страхотен съотборник" и похвали скромността му. Той също така спомена как седемкратният носител на Златната топка е успял да издигне нивото на своите колеги, като е поставил много високи стандарти.

Меси впечатлил съотборниците със скромността си

Говорейки пред USOpenCup.com за Меси, Календър каза: "Той е страхотен съотборник. Той е някак срамежлив и, знаете ли, говори много меко и мило. Все пак този човек идва в изцяло нова лига, съвсем нова страна. Вероятно се опитва да се установи. Всичко е ново за него, разбирате ли? Така че просто направих всичко по силите си, за да му помогна да се почувства добре дошъл. Опитах се да не го правя фенове или нещо подобно и мисля, че развихме доста добри отношения като съотборници".

"Виждам неговата отдаденост към спорта и към този отбор. За краткото време, откакто е с нас, той наистина се влюби в това, което се опитваме да направим, и даде страхотен принос на терена и извън него.

Той просто иска да бъде едно от момчетата и е много скромен. А това е нещо, което много уважавам. И така, виждайки как работи на тренировките, както и значението, което отдава в тренировките и в мачове, все още може да се види огъня в очите му. Това ми показва на какво ниво трябва да се състезаваме, ако искаме да бъдем амбициозни и да искаме да печелим". А със започването на новия сезон в Шампионска лига стартира и нова ера. А именно, че за първи път от 20 години състезанието е без Меси и Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички