Фиаско в мач със 7 гола: Интер Маями, без Лионел Меси, бра ядове в Атланта (ВИДЕО)


Фиаско в мач със 7 гола: Интер Маями, без Лионел Меси, бра ядове в Атланта (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5633 0

Отборът на Интер Маями допусна първо поражение от средата на месец юли насам, губейки с 2:5 гостуването си на Атланта Юнайтед в мач от редовния сезон на Мейджър Лийг Сокър!

Заради контузия Лионел Меси дори не бе в групата на Тата Мартино, а Жорди Алба също не се появи на 71-хилядния "Mercedes-Benz Stadium", като на този етап не е ясна причината за неговото отсъствие.

За сметка на това Серхио Бускетс започна като титуляр и остана на терена до самия край на двубоя, но и той не успя да помогне на Интер срещу шестия във временното класиране.

Обрат и общо 7 гола

Мачът започна добре за гостите от Маями, които откриха резултата в 25-ата минута чрез Леонардо Кампаня. До края на полувремето обаче, тимът на Мартино инкасира 3 попадения във вратата си, с които Атланта поведе с 3:1. Те бяха дело на Тристан Муюмба, Камал Милър (автогол) и Брукс Ленън.

Осем минути след началото на втората част Кампаня намали на 2:3 след точно изпълнена дузпа, която бе отсъдена за игра с ръка. До края на срещата Интер се хвърли да изравнява, но вместо това допусна още два гола - точни бяха Йоргос Якумакис и Тайлър Улф. 

Равносметката

Интер Маями остана на предпоследната 14-а позиция в Източната конференция с актив от 28 точки. Деветото място, което е последното, което дава право на участие в плейофите, е на 8 пункта разстояние, а до края на редовния сезон за Лионел Меси и компания остават седем мача. Първият от тях е на 21-ви септември (2:30 ч. българско време) - домакинство на Торонто.

Пълен репортаж от Атланта Юнайтед 5:2 Интер Маями

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички