Тибо Куртоа посочи най-големия проблем на Еден Азар в Реал Мадрид


Тибо Куртоа посочи най-големия проблем на Еден Азар в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1631 0

В четвъртък (7 октомври) Белгия ще се изправи срещу Франция във втория полуфинал на турнира Лига на нациите, който УЕФА създаде за националните отбори през 2018 година.

Старши треньорът на "червения динамит" Роберто Мартинес даде пресконференция преди срещата заедно с вратаря Тибо Куртоа, по време на която бе коментирана формата на Еден Азар и честите контузии, които той получава, откакто се присъедини към Реал Мадрид:

"Проблемът пред Еден е, че много му повлияха контузиите на психиката. Тонусът, настроението, самочувствието му бяха паднали доста в Реал Мадрид. Но когато бяхме всички заедно на Европейското първенство, нещата започнаха да се връщат. Разбира се, в Мадрид проблемът беше, че освен контузиите, дойде и натиск на всяка цена да се постигнат резултати. Но така е там, Реал го иска от всеки един играч, не само от Еден Азар", каза Куртоа.

"Смятам, че той се чувства много по-спокоен и добре в националния отбор, защото се знаем всички от доста години. И той си е в своята си среда. Eден е отново готов да покаже най-доброто, на което е способен", добави Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички