Нов сезон, нов Еден Азар? Белгиецът с най-красивата асистенция в кариерата си (ВИДЕО)


Нов сезон, нов Еден Азар? Белгиецът с най-красивата асистенция в кариерата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2874 0

Испанският вицешампион Реал Мадрид ще опита да си върне трона в Ла Лига, въпреки че се раздели с важни футболисти като Серхио Рамос и Рафаел Варан, които поеха съответно към ПСЖ и Манчестър Юнайтед. А за целта "кралския клуб" ще разчита на някои доказани имена.

Сред тях несъмнено е и Еден Азар. Белгиецът е демонстрирал неведнъж в миналото, че е способен на това да прави разликата в двубоите, но това важи най-вече за престоя му в английския Челси.

След трансфера му на "Сантяго Бернабеу" много се е изговорило и изписало за непрестанните му контузии. Е, новият сезон започна отлично за Реал Мадрид (победа с 4:1 над Алавес), съответно и за новия старши треньор Карло Анчелоти.

Самият Еден Азар пък даде феноменална асистенция, която със сигурност е една от най-красивите в кариерата му. От нея се възползва Карим Бензема, който отбеляза общо две попадения. Низвергнарият до момента Гарет Бейл също получи шанс да играе като титуляр и се справи никак не лошо. Давид Алаба пък дебютира за "кралския клуб" с асистенция.

А какво заяви Еден Азар за състоянието си след двубоя?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички