Тиаго Силва изрази опасенията си за бъдещето на Неймар


Тиаго Силва изрази опасенията си за бъдещето на Неймар
Снимка: Getty Images

1694 0

Защитникът на Челси и Бразилия - Тиаго Силва, коментира откровено ситуацията с Неймар. Както е известно, съотборникът на бразилеца призна наскоро в интервю за DAZN, че е твърде вероятно да спре с изявите си за Селесао след Мондиал 2022. 

Ней удиви света с изказването си с оглед възрастта и статута на футболна звезда, че може да не облече повече фланелката на "златистите" след декември 2022.

"Това е много трудна ситуация. Въпреки че знаем, че сме поставени под напрежение отвсякъде, това върху Неймар е различно. То изглежда целенасочено и персонализирано. Забравят какво е постигнал на терена. Неймар си има самокритика. Но хората не го критикуват за това, което прави на терена, а за нещата извън него. Той получава много голяма критика за неща, които нямат нищо общо с футбола", започна той.

Надявам се, че няма да загуби своята радост, защото той е супер специално момче и се представя добре. Целият отбор е доста критикуван заради начина, по който играем, но макар и да не сме в най-добрия си период, ние постигаме позитивни резултати”, коментира Силва на пресконференцията си преди сблъсъка с Уругвай.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички