"Състоянието му е тревожно": Аякс с актуална информация за Ван дер Сар


"Състоянието му е тревожно": Аякс с актуална информация за Ван дер Сар
Снимка: Getty Images

2683 0

Аякс пусна актуална информация за здравословното състояние на своя легендарен вратар Едвин ван дер Сар в социалните мрежи, който се бори с мозъчен кръвоизлив.

Грандът от Нидерландия съобщава, че бившият футболист и управник в клуба ще остане в интензивното, където ще продължат да бъдат полагани грижи за неговото възстановяване, но в същото време клуба информира, че състоянието му остава притеснително.

"Едвин ван дер Сар ще остане в интензивно отделение за момента. Състоянието му е стабилно, но все още тревожно. Аякс споделя тази информация от името на Анмари ван дер Сар, съпругата на Едви. Семейство Ван дер Сар, заедно с Аякс, са благодарни и дълбоко трогнати от редицата съобщения за подкрепа", написаха от Аякс.

Какво се случи с Ван дер Сар?

Във вчерашния ден (8 юли) от нидерландския гранд съобщиха, че бившият страж е претърпял инцидент и веднага е бил приет по спешност, след като се е стигнало до кръвоизлив в мозъка му.

Припомняме, че нидерландецът е със статут на легенда както в Аякс, така и в Манчестър Юнайтед, след като успя да изведе отборите до титли в Шампионска лига - съответно през 1995 и 2008 година. Той заемаше ръководен пост в Аякс след края на кариерата си, но го освободи наскоро.

Още новини за световен и европейски футбол четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички