Съпругите на футболисти, играещи в Саудитска Арабия, разказаха за тежкия си живот в страната


Съпругите на футболисти, играещи в Саудитска Арабия, разказаха за тежкия си живот в страната
Снимка: Getty Images

2635 0

Няколко съпруги на футболисти, играещи в Саудитска Арабия, разказаха за трудностите, с които се сблъскват, живеейки в страната. Те са се съгласили да говорят пред "Daily Mail", но при запазване на тяхната анонимност.

Дрехите - основният проблем

Жените разкриват, че основната част от проблемите им са свързани с дрехите. Те признават, че са били обиждани, освирквани и дори прогонвани от обществени места заради облеклото им.

Тормозът идва главно от жени

"Много е трудно за жените в Саудитска Арабия, особено ако местните смятат, че си облечена неподходящо. Веднъж ми се развикаха само защото раменете и част от краката ми се виждаха.

Не ни е позволено да носим шорти на обществени места, въпреки жегата. Дори на плажа. И ако се облечете така, хората ще Ви гледат с омраза. Може да бъде много страшно", споделя една от футболните съпруги.

"Може да бъде страшно"

"Не ме пускаха в моловете само защото ръцете и раменете ми не бяха покрити, можеше да се види част от гърдите ми, защото бях с жилетка. Казаха ми да се върна, когато съм облечена както трябва. Понякога жените крещят обиди и това може да бъде много страшно", казва друга.

Всички дами признават, че заради тези обстоятелства са принудени да прекарват по-голямата част от времето си вкъщи, сякаш са в затвор. Те чувстват, че плащат висока цена за огромните заплати на съпрузите си. Твърди се, че Карим Бензема вече съжалява, че е отишъл в Саудитска Арабия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички