Кристиано Роналдо си позволи да разкритикува сериозно Саудитска Арабия в едно отношение


Кристиано Роналдо си позволи да разкритикува сериозно Саудитска Арабия в едно отношение
Снимка: Getty Images

5373 0

Кристиано Роналдо се изказа относно проблемите, пред които е изправена Саудитската професионална лига. Петкратният носител на "Златната топка" призна, че дивизията все още има много неща за подобряване, но я подкрепя, за да направи необходимите корекции, и да стане по-добра.

Какво имаше да каже Кристиано Роналдо?

На неотдавнашната церемония по връчването на наградите "Globe Soccer" където той получи три отличия за своите брилянтни подвизи през 2023 година, Роналдо подчерта необходимостта саудитската лига да се подобри.

Още: Ливърпул има "специален интерес" към млада звезда, казала "НЕ" на Кристиано Роналдо и Ал Насър

Кристиано Роналдо разкритикува Саудитска Арабия

"Има много фактори, които се прилагат за подобряване на една лига. Както казах преди, нашето първенство има много неща за подобряване", сподели Роналдо.

"Но мисля, че с могъщите хора зад гърба си ще помогнем да променим малко културата на футбола, лошите навици - мисля, че ще достигнем точка, в която хората в Саудитска Арабия ще бъдат горди", добави още португалецът.

Преминаването на Роналдо в Ал Насър даде началото на революцията на футбола в Саудитска Арабия. Интересът към дивизията се повиши значително след пристигането на нападателя, който накара много топ играчи да последват неговия пример.

Още: Бизнесдама от СА плати 6-цифрена сума, за да се сдобие с "част" от Кристиано Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички