Карим Бензема може да си тръгне от Ал Итихад, но не му дават да се върне в Европа


Карим Бензема може да си тръгне от Ал Итихад, но не му дават да се върне в Европа
Снимка: GettyImages

1202 0

Карим Бензема няма да може лесно да напусне Саудитска Арабия, въпреки че не е в добри отношения с Ал Итихад. Французинът сключи договор, който му носи сериозни средства и това, че иска да напусне, не се харесва на босовете на клуба.

Какво се случва с Бензема и Ал Итихад?

Носителят на "Златната топка" се скара  с ръководителите на клуба и започнаха спекулации, че може да се върне в Европа, но саудитците не смятат така.

Още: Сензационно завръщане: Анчелоти помоли Перес да върне Бензема в Реал Мадрид?

 Забраниха на Бензема трансфер в Европа

Футболните власти в тази страна не искат Бензема да напуска техния футбол. Те са решени да не го пуснат в Европа, а да му намерят друг клуб в Саудитска Арабия, където да продължи да работи по настоящия си контракт, информира Фабрицио Романо.

Припомняме, че се появиха редица информации за евентуален трансфер под наем на Бензема във Висшата лига, като заинтересувани бяха Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед.

Те смятат, че напускането на звезда като Бензема би било лошо за имиджа на Саудитска Арабия. Французинът се присъедини към Ал-Итихад от Реал Мадрид през лятото на 2023 година като свободен агент. След трансфера той отбеляза 12 гола и направи пет асистенции в 20 мача за саудитския гранд.

Още: Карим Бензема наруши мълчанието си: Френските медии вече не знаят какво да измислят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички