Съотборник на Попето не играе заради последствия от коронавируса


Съотборник на Попето не играе заради последствия от коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

1051 0

Вече има професионален футболист от елитно първенство, на когото преболедуването на коронавирус оказва сериозно влияние. Заради последствията от него футболистът не получава достатъчно игрово време. Става дума за халфа Роман Еременко, който е съотборник на Ивелин Попов в руския Ростов.

След рестарта на сезона в Премиер лигата 33-годишният Еременко рядко излиза на терена. Според "Спорт Експрес" причината за това е прекараният коронавирус. Инфекцията е засегнала състоянието на белите дробове на играча, твърди изданието. Сред футболистите на Ростов, прекарали болестта, най-тежко я е преболедувал именно финландецът.

След подновяването на сезона Еременко е прекарал едва 21 минути на терена - в мача срещу Криля Советов. В останалите мачове халфът не е попадал в групата на Ростов. Неотдавна руският треньор Леонид Слуцкий изрази опасения, че коронавирусът ще повлияе на кариерата и на звезда на Ювентус (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички